Контакти
Към блога

„Buena Vista Villas“: Синтез на комфорт и природна хармония

„Buena Vista Villas“: Синтез на комфорт и природна хармония - ▷ VEDAMAX
VEDAMAX 11 авг. 2023

„Buena Vista Villas“: Синтез на комфорт и природна хармония

„Buena Vista Villas“ представлява идеалния баланс между модерен дизайн и естествена красота. Комплексът разкрива сгради на два етажа, като някои от тях достигат и до трети. Особено впечатляващ е покривът, преобразен в прекрасно място за релакс и срещи, обградено с разнообразие от растения и цветя, допълнено с уютни шезлонги и тенти.

Сърцевината на комплекса крие просторна зона за развлечение, в центъра на която трони разкошен басейн. Жилищните сгради, разположени около него, са свързани с пътеки, изработени в топли, природни тонове, което гарантира комфорт и лесен достъп. Зелените пространства вътре и извън комплекса осигуряват приятна и релаксираща атмосфера, като акценти от разноцветни саксийни растения добавят допълнителен характер на околната среда.

Материалите и цветовата палитра, избрани за изграждането на „Buena Vista Villas“, отразяват хармонията и естествеността на околната природа. Стените, оцветени в стабилен сив оттенък, и каменната облицовка на сградите създават чувство за трайност и стил. Бежовите нюанси добавят допълнителна топлина и уют.

Освен визуалната привлекателност, функционалността на имота не остава в сянка. Достъпът за автомобили е обмислен така, че да гарантира спокойствие и безопасност на обитателите. Паркинг зоните са обмислени с подсилена тревна настилка, намаляваща употребата на бетон и поддържаща зелената идея на комплекса. Денивелацията и изградените подпорни стени осигуряват лесен и удобен достъп до всички зони.

„Buena Vista Villas“ не е просто място за живеене – то е място, където естествената красота и съвременният дизайн съвпадат, създавайки идеалния дом.

+359 885 592 543 vedamaxood@yahoo.com гр. Варна, ул. Д-р Параскев Казаски 15, офис 1
Търсене на имот:
32 имота в
продажба
СТРОИТЕЛНО-ИНВЕСТИЦИОННА
КОМПАНИЯ VEDAMAX
ТЪРСИ ПАРЦЕЛИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО СРЕЩУ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ В ГРАД ВАРНА