Контакти
За нас - ▷ VEDAMAX
VEDAMAX

VEDAMAX

За нас

VEDAMAX За нас

Устойчиво строителство и отличителна архитектура

Строително инвестиционна компания ВЕДАМАКС ООД гради жилища с мисъл за бъдещето. Ние вярваме, че домът е там където е сърцето за това избираме стратегически локациите на всеки един от нашите проекти.

Удобната локация, в съчетание с висококачествените материали и отличителната архитектура са ключът към изграждането на модерни жилища, готови да се превърнат в новите лични домове на своите бъдещи обитатели.

VEDAMAX

Инвестираме с поглед в бъдещето

Строителна компания ВЕДАМАКС ООД инвестира в изграждането на сгради, готови да отговорят на всички тенденции за съвременно строителство, функционалност и архитектура. Именно по това нашите жилищни сгради се разпознават лесно и бързо.

VEDAMAX

Луксозно изпълнение и оригинална архитектура

ВЕДАМАКС ООД работи в екип с най-добрите инженери и архитекти с цел разработка на отличителни архитектурни решения, готови да устоят на променящата се среда. Сплотеността е това, заради което се развиваме успешно.

VEDAMAX

Жилищно строителство в синхрон с търсенето на пазара

ВЕДАМАКС ООД инвестира в изграждането на проекти, отговарящи на актуалните тенденции и желанията на бъдещите купувачи. За нас е важно да отговорим най-пълноценно на гладът за жилища, предоставяйки функционални и отличителни решения.

VEDAMAX Награда

Сграда на 2012 година

Наш проект – „Бяла Бутик Вилас“ бе номиниран в категорията „Жилищни сгради и комплекси“ на едно от най-престижните събития в архитектурния бранш – Сграда на годината. Това продължава да ни вдъхновява и до днес в изграждането на отличителни проекти, достойни за награди.

Виж сертификата тук!

НАШАТА МИСИЯ

Строително инвестиционна компания ВЕДАМАКС ООД се стреми в установяването на трайни взаимоотношения със своите клиенти. Основната ни мисия е да надминем вашите очаквания и да спечелим доверието ви с индивидуален подход и вникване в детайлите.

Това, което ни отличава е способността да изслушваме желанията на търсещите имот и да им помагаме в откриването на най-добрите опции и решения за покупка на собствено жилище, както и да даваме съвет с цел добра инвестиция.

2022
2022

Първа копка на жилищна сграда Св. Никола и подготовка на нови жилищни проекти

Сграда Свети Никола
2020
2020

Завършване на луксозен комплекс Buena Vista

Комплекс Буена Виста
2017
2017

Успешна реализация на жилищна сграда Треспа с издаване на Акт 16

Сграда Треспа
2014
2014

Изготвяне на проект и план за изграждане на жилищна сграда Треспа

Сграда Треспа Варна
2012
2012

Завършване на Бяла Бутик Вилас и номинация за Сграда на годината

Сграда Бяла Бутик Вилас
2010
2010

Основаване на ВЕДАМАКС ООД с поглед насочен смело към бъдещето

Виж Удостоверение №I – TV 026791

Ведамакс ООД
+359 885 592 543 vedamaxood@yahoo.com гр. Варна, ул. Д-р Параскев Казаски 15, офис 1
Търсене на имот:
32 имота в
продажба
СТРОИТЕЛНО-ИНВЕСТИЦИОННА
КОМПАНИЯ VEDAMAX
ТЪРСИ ПАРЦЕЛИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО СРЕЩУ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ В ГРАД ВАРНА