Контакти
Жилищен комплекс BuenaVista Villas
 • Към  
 • Жилищен комплекс

  BuenaVista Villas

  Двуетажните жилищни сгради се намират в близост до зона за отдих и развлечения с басейн, разположена в пределите на комплекса. Достъпът до входовете на сградите се осъществява по пъстър цветен плочник. Дворното пространство е с богато озеленяване. По цялото протежение на ажурната ограда са засадени високи зелени растения от вида туя.

  Обща площ ****
  Апартаменти 0
  Паркоместа 0

  Завършена

  Жилищен комплекс BuenaVista Villas

  Жилищни сгради развиващи се на два етажа. На три от модулите стълбищната клетка достига до трети етаж. Адаптирано покривно пространство за монтаж на шезлонги, маса за гости и подходящо озеленяване. Частично покритие с тента за допълнителен комфорт на гостите.

  Озеленяване е предвидено също и в частта между сградите и междужилищните пространства за повече комфорт и уединеност на живущите. Акцент в комплекса са стратегически разположените саксийни цъфтящи растения, локализирани на различни места.

  ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ПРОЕКТА ЗА ПРОМЯНА НА ОКОЛНОТО ПРОСТРАНСТВО

  Всички използвани материали и цветови комбинации в архитектурата на комплекса са вдъхновени от природата и нейната красота. Сивият цвят на стените, които формират и моделират терените придава усещане за стабилност и сигурност. За сградната фасада е използвана каменна облицовка и мазилка в хармоничен и топъл бежов оттенък.

  Автомобилният достъп до комплекса се осъществява откъм периферията, като така се гарантира по-тиха и безопасна среда в самите предели на жилищния комплекс. Към всички апартаменти, разположени на първите етажи е обособен зелен кът обработваема площ.

  Предвидени са отделни открити площи за паркиране, които са изпълнени с подсилена тревна настилка. По този начин ефективно е постигната идеята за свеждане до минимум наличието на бетонни настилки. Денивелацията на имота е с плавни наклони на подпорните стени, стълбищни рамена за достъп до басейна и зоната за релакс.

  +359 885 592 543 vedamaxood@yahoo.com гр. Варна, ул. Д-р Параскев Казаски 15, офис 1
  Търсене на имот:
  32 имота в
  продажба
  СТРОИТЕЛНО-ИНВЕСТИЦИОННА
  КОМПАНИЯ VEDAMAX
  ТЪРСИ ПАРЦЕЛИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО СРЕЩУ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ В ГРАД ВАРНА